Slider

SCREEN WEBCAST

Send live fra din lokasjon til hele verden

Vi tilbyr live streaming av foredrag og presentasjoner gjennom vår egen tekniske løsning. Ta vare på videoer, kurs og konferanser i et eget arkiv, slik at disse fortsetter å komme til nytte!

0
Antall minutter med seere
0
Antall seere
0
Unike seere
0
Antall seere på mobilStreaming av video, eller såkalt strømming på norsk, er et utrolig spennende produkt

SCREEN var tidlig ute med å kunne tilby kunder dette allerede i 2009.
Siden den gang har utviklingen gått i rekordfart! Parallelt med at båndbredden har blitt bedre har også plattformer blitt mer tilrettelagt slik at man i dag uten problemer kan sende video direkte på bedriftens hjemmeside eller på Facebook – og motta denne ikke bare på PCen på jobben, men like gjerne på mobilen eller se det på 60-tommeren hjemme.
 
Streaming passer til pressekonferanser, kvartalsrapporter, produktdemonstrasjoner, intern informasjon innad i bedriften – kanskje særlig om man har mange kontorer og stor geografisk spredning, kurs og seminar og ikke minst ekstern kommunikasjon ut mot publikum og kunder.

Grensene mellom vanlig TV, og TV vi kan produsere for din bedrift har i stor grad blitt visket helt ut

Utviklingen med strømmetjenester som TV 2 Sumo og Netflix har gjort video over internett til «allemannseie». Publikum har blitt vant til denne måten å konsumere levende bilder på. Mange selskaper har i dag så mange følgere på sine Facebook-sider at det tilsvarer innbyggertallet i en hel liten by.
 
Med SCREEN WEBCAST tilbyr vi en rekke moderne løsninger for streaming. Vi har utstyret og kompetansen som trengs for å kunne sende små og store produksjoner som kan tilpasses nær sagt alle budsjett. Felles for tjenesten vår er at vi sender på en premium plattform for å kunne gi størst mulig grad av sikkerhet – bildene skal komme fram til et størst mulig publikum – det krever en del av tekniske løsninger og servere.


Få statistikk under og etter streamen

Se hvor mange som ser på, og hvilke enheter de ser det på.

Med vårt analyseverktøy kan du få detaljert info om streamen. Se hvor mange som har sett på til hvilken tid, og hvilken enhet de brukte. Få oversikt over lokasjonen til de som ser på, uansett om de sitter i Australia, USA eller Norge.

Med SCREEN WEBCAST tilbyr vi en rekke moderne løsninger for streaming

I tillegg til å se sendingen direkte kan seerne spole i sendingen dersom de har kommet sent inn – så går man ikke glipp av starten – og umiddelbart etter sending blir klippene tilgjengelig i opptak. Vi kan passordbeskytte og kryptere innholdet som vil være relevant i noen tilfeller. Dersom du arrangerer en pressekonferanse og ønsker å gjøre innholdet tilgjengelig for mediehus så hjelper vi også til med dette.
 
Video er verdifullt også etter at sendingen er over. Ta vare på kurs og konferanser og alt det øvrige videoinnholdet ditt i et eget arkiv, slik at dette fortsetter å komme til nytte. SCREEN STORY gjennomfører direktesendinger daglig og har produsenter med svært bred erfaring. Vi har verktøyene som sikrer effektiv og profesjonell produksjon og backup-løsningene som sikrer at bilder og lyd kommer trygt fram.

Interessert i få noe streamet?

Vi gir deg et uforpliktende tilbud
Ta kontakt!