IT-Tjenester

Fokus på media

Med kunder som OPCM, Mastiff, Rubicon og Nordisk Film TV, har vi god kunnskap om hvordan produksjonsmiljøer jobber og hvilken støtte de trenger i produksjon. Enten det er det møysommelige arbeidet med en spillefilm, eller rask turn-around i daglige live sendinger. Våre systemer er designet fra bunnen for moderne medieproduksjon. Vårt supportapparat har vokst opp med redigeringsprogrammer. Og vårt hovedmål er å legge til rette for god, effektiv og kreativ produksjon.

 

25+

produksjoner

450+

brukere

1000+

TB data lagret i året

Kreativ ro

I en bransje med korte frister, store krav og krevende kreative prosesser er vårt mål og tilby IT-tjenester som gir brukerne trygghet og ro. En vet aldri hvilke uforutsette tekniske problemer som må håndteres. For ikke å snakke om alt det vi har rutine for å løse i bakgrunnen, uten at du trenger å tenke over det. La oss ta vare på dine tekniske utfordringer, så dere får ro til å være kreative.

Datasikkerhet

Dataangrep er en av de største truslene mot større videoproduksjoner i dag. Det er snakk om store datamengder og verdier. Tenk om hele produksjonen ble stanset pga. av et cyberangrep? Eller kanskje den ikke kunne bli levert i det hele tatt? Derfor er datasikkerhet viktig for oss og noe vi har vedvarende fokus på. Vi går stadig gjennom interne rutiner og jobber kontinuerlig med nye løsninger for å opprettholde sikkerheten i en verden hvor trusselbildet stadig skifter. Vi har fokus på sikkerhet i flere lag fra første kontakt og frem til siste fil er slettet fra arkivet. I alle prosesser som omhandler persondata jobber vi etter prinsippene om «Privacy by design» og «Privacy by default».