[smartslider3 slider=15]


SAGT OM OSS

De fleste torsdager spilles det inn «Senkveld med Helene og Stian» med mulighet for å være i publikum (Link til Eventim).Kom inn i vår verden...

Fra Skal vi danse til Norske Talenter og Senkveld med Thomas og Harald… å skape magi er ikke lett. TV produksjon er et kompleks samspill mellom mange kreative og tekniske elementer. Og du kan bli en del av det hele.

Som publikum får du se alt. Alt som går galt underveis og alt som blir brukt på TV. Ikke alt sitter på første forsøk og gjentagelser er ikke til å unngå.

For at opptaket kan gjøres som planlagt er det viktig at du følger med, spesielt når du plutselig ser en kjendis som du ønsker å hilse på. Det er ikke garantert at du får ta bilder med skuespillere og kjendiser (men du kan alltid spørre pent :-).

Det er en egen resepsjon og venteområde for publikum som du kan benytte deg av.

Og når det er klart til opptak: «Kamera, lyd, publikum og værsågod!»OBS: Mulighet til å være i publikum avhenger av produksjonsselskap og varierer.

PRAKTISK INFO FOR PUBLIKUM

Screen Studios, Gullhaug Torg 3, Nydalen
Adkomst: Kort gangavstand fra Nydalen T-bane (det anbefales å benytte seg av offentlig transport), du finner oss ved siden av Riksteatret, Bokklubben og Justis- og beredskapsdepartementet.

Med bil: Det er parkeringsmuligheter i Gullhaugveien og Nydalsveien.

Tilgjengelighet: Lett tilgjengelig for rullestolbrukere.

Adgang: Egen resepsjon og venteområde for publikum. Ikke lov å klatre over avsperringer.

Innslipp: 1-2 timer før opptaket begynner.

Adresse: Screen Studios, Gullhaug Torg 3, 0484 Oslo (Åpne i Google Maps)